Elforetag Vasastan

Elföretag Vasastan: lokala proffs på el

För en norrmalmsbo är vägen aldrig lång till ett kvalificerat elföretag i Vasastan. Hos oss jobbar lokala behöriga elektriker som du inte behöver vänta på. Vi är ett av få elföretag och förmodligen det enda i Vasastan som erbjuder bokade tider som utgår från din kalender. Vi kan ofta komma samma vecka om så önskas! Om ditt önskade elarbete gäller nybyggnation, renovering eller vardagsfix spelar ingen roll. Slå oss en signal så ser vi till att jobbet blir gjort. Ordentligt och utan dröjsmål.

Kvalificerat elföretag i Vasastan

Vårt elföretag i Vasastan vilar på lång yrkeserfarenhet och expertis inom elteknik. Vi hanterar allt från att få upp god belysning till nydragning av el vid nyproduktion. För många kunder fungerar vi som bollplank för skräddarsydda lösningar vid renoveringar. Vi är ett tryggt val av elföretag i Vasastan: samtliga elektriker är behöriga för alla typer av elinstallationer.

Service är vår hörnsten. Som elföretag i Vasastan kan vi på kort varsel hjälpa dig med elsäkra lösningar i ditt hem.

Vilka elinstallationer kräver elektriker?

När ska jag vända mig till ett elföretag? Svaret är: oftare än du kanske tror! Att exempelvis installera belysning utomhus kan verka simpelt men är en otillåten elinstallation om du inte är behörig. Du är alltid personligt ansvarig för de elinstallationer du utför på egen hand. Och som husägare är du ansvarig för att elen är rätt dragen. Att chansa med el är att utsätta dig själv och andra för livsfara. Som elföretag i Vasastan får vi ofta påminna kunder om vilka elarbeten du inte får utföra själv. Några exempel på elinstallationer du bör överlåta på ett kvalificerat elföretag är fasta installationer, installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat, installering av fast utomhusbelysning eller nedgrävning av elkabel.

Behöver du hjälp ring ditt lokala elföretag i Vasastan direkt. Även för rådgivning!

Vår service omfattar:

 • Elinstallationer av lokala elektriker

 • Alltid auktoriserade elektriker

 • Gör jobbet på tider som passar dig

 • Gör jobbet till det pris vi kommit överens om

 • Eljour dygnet runt

 • Rotavdrag för privatpersoner

Vi svarar 24/7 - Hjälp inom en vecka!

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 08-551 223 05 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

En partner att lita på!

Elföretag i Vasastan: bokad tid samma vecka
Vi är unika i att erbjuda tider snabbt; oftast inom ett par dagar. Med bakgrund som dedicerad eljour har vi sett till att omfamna samma serviceambition även för planerade elinstallationer.

Elföretag i Vasastan: 100 % behöriga elektriker
Allt vi gör baseras på att vi är ett certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Alltid snabba men utan att tumma på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig.

Elföretag i Vasastan: Eljour 24/7

När läget är akut så ringer du vår eljour som snabbt är på plats. Inom en timma hjälper vi dig – oavsett tid på dygnet och var i Vasastan du bor.

Som ditt elföretag i Vasastan har vi ett tydligt kundlöfte: Personlig service och elinstallationer av hög kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.