Laddbox Vasastan

Laddbox till hemmet - Alltid fast pris och snabb installation.

Kör du elbil och funderar på att förenkla livet och installera en egen laddbox hemma? Då har du kommit rätt. Vi fixar installationen inom två veckor och väljer du att anlita oss är du dessutom berättigad till grönt skatteavdraget för material- och arbetskostnader med upp till 50 %. Det krävs nämligen att du köper smart laddbox och installation av samma leverantör.

Med en egen laddbox laddar du enklare, säkrare och upp till fyra gånger snabbare än ett vanligt vägguttag. Kontakta oss idag och ta del av vårt förmånliga laddboxpaket.

Fördelar med laddbox hemma

Vem vill inte starta dagen med en fulltankad bil med tillgång till flexibel och lättillgänglig elbilsladdning? Vårt urval av laddboxar av hög kvalitet i kombination snabb installation av behöriga installatörer gör oss till ett riktigt bra val för dig som smidigt vill kunna ladda elbilen hemma. Vi bokar in en tid som passar dig inom två veckor och sen kan du njuta av dess fördelar.

Fördelar med laddbox hemma

1. Frihet över när jag kan ladda: Du styr över din laddning med friheten starta varje dag med full tank

2. Effektiv laddning: Det går snabbare att ladda bilen med en laddbox än via eluttaget

3. Säker laddning: Att ladda via laddbox är det säkra alternativet

Säkerhet är en faktor som vi gärna lyfter fram. Att ladda elbilen från vanliga vägguttag är något som både vi och Elsäkerhetsverket avråder från. Den höga strömstyrkan kan leda till överhettning och ökad brandrisk eftersom vägguttag inte är utformade att klara en hög belastning som pågår en längre tid. Och att ladda elbil via eluttag tar sin tid! En laddbox har inbyggda säkerhetsfunktioner och kommunicerar med bilen och elen bryts om något blir fel. Med en laddbox får du dessutom inte bara den mest säkra laddningen utan även den snabbaste.

Laddbox med smidig installation

Laddbox är en enkel, smidig och prisvärd lösning som vi installerar direkt på en vägg hemma hos dig, exempelvis garagedörren. Genom att välja laddbox på väggen så slipper du det mer komplicerade markarbetet som en laddstolpe kräver.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

Enkelt att boka en elektriker:

 1. Ring oss på 08-551 223 05 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Detta ingår när du beställer laddbox

Vi levererar en nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad laddbox till ditt hem – inom två veckor till fast pris. Installationen utförs av behöriga elektriker med laddboxinstallation som specialitet.

  • Zaptec laddbox – snabbladdning hemma

  Smart laddbox som är uppkopplad mot nätet via Wifi. Marknadens snyggaste laddbox för hemmabruk. En uppkopplad laddbox kan styras från distans och ge dig statistik om laddningen i din smartphone. Via appar kan du på olika sätt optimera och styra elbilsladdningen smartare.

  • Snabb och säker installation inom 2 veckor

  I installationen ingår:

  Laddbox för väggmontage, 10 m installationskabel, 1 st. håltagning i yttervägg. Gäller installation på befintlig 3-fas 16A säkring i befintlig elcentral.

  • Grönt rotavdrag

  Vårt laddboxpaket med installation är smidigt paketerat med grönt rotavdrag: ett avdrag för material- och arbetskostnader med upp till 50 procent direkt på fakturan.

  Så här går installationen av din laddbox till:

  Fyra enkla steg och du är igång med elbilsladdning hemma inom två veckor.

  1. BESTÄLLNING AV LADDBOXPAKET

  Vid din beställning av laddbox bokar vi samtidigt in en tid som passar dig för installationen.

  2. INSTALLATION INOM 2 VECKOR

  Vår behöriga elektriker kommer till dig på utsatt tid och utför installationen av din laddbox.

  3. FUNKTIONSTEST AV LADDBOX

  Vi testar och ser till att allt fungerar med din laddbox och eventuell lastbalanserare, om du valt det som tillval

  4. REDO FÖR SNABBLADDNING

  När din laddbox är på plats och färdiginstallerad är den redo att börja användas!